Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STEFANUS DÖD

"Då skriade de med hög röst och höll för

sina öron och stormade alla på en gång

mot honom och förde honom ut ur staden

och stenade honom".


Anledningen var, att han undervisat dem

om vad som står skrivet i Guds Ord.

I övrigt var han mest känd för att bota

sjuka och göra stora under och tecken

bland folket.


Men det var framförallt Guds Ord som

stenkastarna inte ville höra. Därför tystade

de honom med hjälp av stenar.


Men Guds Ord lever vidare!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-11 06:16



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
flytta till Saudiarabien!
2015-02-11

  Onomatoprofet VIP
flytta till Alaska!
2015-02-11

  Onomatoprofet VIP
sluta!!!
2015-02-11

  Onomatoprofet VIP
sluta hänvisa till bokstäver, det är bara bokstäver, Gud finns inte i bokstäverna. sök hjälp istället. vi tycker synd om dig. men gud är nådig till och med mot de som påstår sig tala i hans namn men är bara en bluff. ge dig, du är en bluff!
2015-02-11

  Onomatoprofet VIP
jo så länge de inte kommer från din mun eller penna, sluta bedra dig själv. sök hjälp.
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld