Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR INTE BRANDLARMEN SOM ÄR FARLIGT

utan orsaken till varför

det tjuter:


Kristenheten försöker tysta

larmet, som stör dem

på grund av


OFREDSTIDER!


Boken med samma namn

kan utan kostnad läsas

på: harmoni.be


Boken utkom i december 1991.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-11 09:25



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


Du är en riktig fredsduva du

som urskiljer människor från ont och gott

med en bok som rättfärdigar sitt eget dödande med Gud som domare och bödel

Fy skäms på dej Sven


2015-02-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det här är ju riktigt underhållande,håller med Onomaprofet att han slår Monty Python i humor,frågan om jesus är neger,zigenare,jude eller europé som ringar på ytan,för han bör väl veta om nån,han är ju Guds utsände med UPPDRAG ATT REDA UT OCH LEDA,JA !
2015-02-11

  Onomatoprofet VIP
Tjuter det i ditt huvud? det är inte så konstigt, Gud har så mycket att säga till Dig att du inte orkar ta in allting!
2015-02-11

  Onomatoprofet VIP
den tycker jag borde nomineras till Augustipriset eller varför inte Nobelpriset.
Sådan litteratur växer inte på träd!
jag fattar inte att ingen har upptäckt vilken författare du är! du är briljant!

översätt till engelska, i USA där kommer den att göra succé!
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld