Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad Är Det Som Är Så Jävla FEL??......



Det Svenska Ursinnet...
Det Svenska Ensamoförståndet...
Den Svenska Rädslan För Att Inte Vara Normal...
Varför Mår Så Många Svenska Barn Och Ungdomar Psykiskt Dåligt?,,,
Vad Är Det Som Är Så Jävla FEL??......
Trygghet och Förnekande och Förträngning...
Stress, Ytlighet, Överkonsumtion och InformationsTsunamis...
Själen Satt På Undantag... Lagom Likgiltighet.
FUCK Y O U!!!... skriker någon till någon som har FÖRTJÄNAT det...
Herr Lagom reagerar med en lagom indignation...
Vad ÄR det här för ett FUCKING DAMNED country frågar sej Hon från New York... Hon som blev så Fucking FÖRBANNAD på den Fulle Svensken som tafsade på Henne...
VARFÖR ÄR VI SVENSKAR SÅ RÄDDA FÖR SUND AGGRESSION, HELIG VREDE, KREATIVT BRÅKANDE??????
Passion - Hat - KÄRLEK --------- UPPRIKTIGHET.......... Glädje.
SANNING---EMPATI---N Ä R V A R O-- K Ä N S L O R.

Att LEVA............................ Att vara VAKEN.......... Att Vara DEN MAN ÄR.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-11 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP