Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GUDS ORD: "Hur skulle jag kunna lära dig bedja om inte genom nöd, och genom allt som prövat din kraft".


KRISTENHETEN MÅSTE GRÄVA FRAM DE URGAMLA BRUNNARNA

INFÖR FRAMTIDEN MÅSTE KRISTENHETEN GRÄVA

FRAM DE URGAMLA BRUNNARNA, DE SOM

HÅLLER VATTEN,


och de grävs inte fram med hacka och spade,

utan på knä, i uthållig bön.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-11 21:26



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Guds ord? Snarare Elihus: "Huru kan han lära dig bedja, om icke genom nöd
och genom allt som nu har prövat din kraft?" (Job 36:19)

Guds vredgade ord kommer först efter Elihus. (Job 38)
2015-02-12

  Gunnar Hilén VIP
Visst är han lite rolig...va....! Sticker ut...
2015-02-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
HOOOOOOOOOOOOLY ! spirit omni....abeo solvo diabolus.....
2015-02-12

  Onomatoprofet VIP
men om det är akut är det bäst att du ringer psykakuten. lite lugnande skulle inte skada.
2015-02-11

  Onomatoprofet VIP
är du helt borta nu? nu behöver du verkligen hjälp. lugn, vi kan hjälpa dig. Gud är nådig. han kommer inte lämna dig
ensam.
2015-02-11

  Onomatoprofet VIP
inför framtiden ......gräva fram ....urgamla ...
alltså seriöst Sköld, NU börjar du verkligen tappa konceptet...
har du hört talas om VERKLIGHET, HÄR OCH NU?????
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld