Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Ni skall själva göra de gärningar jag gör, ja större än dessa".


GUD HAR INTE SÄNT SITT FOLK FÖR ATT SJUNGA LOVSÅNGER

för de sjuka, utan för att bota dem,

som JESUS och Hans

apostlar gjorde:


att höra lovsånger är bra

men att bli helad

är bättre:


Göra Jesu gärningar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-12 04:57



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Gud har sänt mig, och Hans inställning till de ofödda är samma som till varje annan Människa: Hans avbild. Mvh/S-E
2015-02-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vari består er skuld och ert dåliga samvete inför människorna, eftersom ni verkar var så misstänksamt uppoffrande inför dessa,som ni inte ens har träffat och känner ?
2015-02-16

    Sven-Erik Sköld
Det är att försöka rädda de hjälplösa, de helt försvarslösa! Mvh/S-E
2015-02-16

  Onomatoprofet VIP
så vad fan sitter du och sjunger lovsånger för?
Jesu gärningar?
kallar du abortmotstånd för gärning????
mata hungriga och hjälpa sjuka DET är gärningar

2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld