Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM EN SJUK BORTOM ALL MÄNSKLIG HJÄLP FÅR VÄLJA

att till honom/henne kom en lovsångskör

eller någon med Guds Gåva att

bota sjuka,


så vet jag åtminstone jag

mitt val.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-12 08:07



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
jag har en gåva till dig! men det vetifan om du blir botad ändå. kanske inte finns nån hopp för dig. jag vill tro att det finns.
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld