Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Färdigt sörjd

 

Jag har slitit min andetaget
Och,
Plågat min själ tillräcklig nog

 

Jag har offrat mitt liv för andras skull
Och,
Lidit tillräckligt nog

 

Jag gav allt som ingen annan gav
Och,
Förråden blev alldels tom

 

Tomt!
Tomt!
Tomt!

 

Blev mitt liv, förråden och ingen människa fyllt på

 

Jag sörjer ingen människa längre!
Jag skiter i de mänskliga rättigheterna!
Jag är ett offer för de mänskliga rättigheterna!

 

Jag gav dig och dig och dig allt jag hade till och med mitt liv
Och,
Du gav noll tillbaka!

 

Djävla människan!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2015-02-12 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP