Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smältvatten/Fem korta från maj

Snön smälte för flera månader sen
Och våra fotspår rann ner i brunnarna

Det spelar ingen roll
Vi gick ändå aldrig bredvid varandra

---

Jag blev girig
och ville att du skulle
vilja
precis
lika mycket som jag

---

det har aldrig funnits något vi
annat än i språklig mening

"vi" är en korrekt grammatisk sats
om en tänker på dig och mig

men i verkligheten stämmer det
desto sämre överens

---

I maj tappar jag tidsuppfattningen
tiden är för diffus
varför är tiden konstant och linjär
när inget annat är det?

---

Här är träden redan gröna
Någon annan stans börjar islossningen
Den blir våldsam i år




Fri vers av SaraHolmström
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-12 17:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärt!
Välkommen!
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

SaraHolmström
SaraHolmström