Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jer. 1:12 "HERREN sade till mig: "Du har sett rätt, jag skall vaka över mitt Ord och låta det gå i fullbordan".


GUD STADFÄSTER INTE LÖGNEN!

Han stadfäster Sanningen!

Sitt eget Ord.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 125 gånger
Publicerad 2015-02-13 00:43



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
eller stanna kvar så vi kan skoja lite, det här är kul! det är ändå bara vi som skriver kommentarerna som läser "dina" citat.
2015-02-13

  Onomatoprofet VIP
Sitt eget Ord. smaka på den. sitt eget Ord. Hans eget ord finns överallt. det finns särskilda ställen där man lyssnar på Hans Ord. det kallas för kyrka. gå dit och diskutera med Gud hur mycket du vill, lämna oss ifred här. det är en vänlig uppmaning. om du inte vill gå till kyrkan gå till skogen. gå vart fan du vill, vi vill inte ha dig här. Flytta nån annanstans!
2015-02-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Han kanske har lite Klosterlikör å rövin kvar om han inte drucke upp alltihop,som det ju onekligen verkar som att han gjort.
2015-02-13

    ej medlem längre
Tycker nog allt att han kan stadfesta lite och bjuda på livets drinkar!
2015-02-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Quos deus vult perdere prius dementat,means : Den Gud vill förgöra gör han först galen.
och er lär han ha lyckats med.
2015-02-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Quos deus vult perdere prius dementat ! och er har han lyckats med.
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld