Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En slags ofrivillig repris


14 februari - i väntan på dej

En dag som denna
skall man
ge bort sitt hjärta


helst inslaget
i ett litet rött paket
med vita snören
och röda rosor till

kärlek i en liten ask
naken
bultande
brännande
stark

men i mitt bröst
slår det fortfarande
allt för oregelbundet
till minnet av
förlorad kärlek

så jag
tvättar försiktigt 
av gammal smuts 
lägger plåster på såren



Jag lägger min kärlek i vila


i väntan på dej.

 




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 724 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-02-14 07:50



Bookmark and Share


    Erika H
Du kommer alltid djupt in med dina texter. Berör och rör om. Det är så vackert skrivet att det nästan gör ont. Vemodet kommer rullande, landar och tar sats att färdas vidare.
Mjukt och starkt skrivet.
2015-02-14

  ResenärGenomLivet VIP
Sin kärlek ska man ju inte ge bort hur som helst...fint skrivet...
2015-02-14

  Angel of love
Ja man ger inte bort sitt hjärta till vem som helst.
Låt ditt hjärta få vila, snart kliver den rätt kärleken in och väcker det.
2015-02-14

    ej medlem längre
Vila, väx och lev på nytt
2015-02-14

    ej medlem längre
Fint skrivet, ja ibland får man låta ens kärlek vila i en väntan.
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP