Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANLEDNINGEN TILL ATT VI INTE HAR VÄCKELSE I SVERIGE

är inte, att Gud inte vill det, eller att Han

har underlåtit att sända Sitt Ord

och Sin Ande till oss:


anledningen är att mottagarna, kristenheten,

under låtit att predika sanningen, allt

Guds rådslut, för folket.


Väckelsen finns i Bibeln: i allt Guds rådslut:

om synd, rättfärdighet och

dom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-14 16:45



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Salig den som har en Gud som sköld.
2015-02-15

    Sven-Erik Sköld
Du kör inte bil beroende på hur Du "känner" Dig, utan efter regelboken. "Gud ser om det finns någon FÖRSTÅNDIG som söker Honom". Använd Ditt förstånd, det är tillåtet, ja, till ock med mycket bra! Mvh/S-E
2015-02-15

    Lars Gullberg
Du berör inte ett dugg av hjärtevrån

i stället ägnar du dej åt att kränka kvinnofriden
2015-02-14

    Sven-Erik Sköld
De berör tydligen, utan att rimma. Och det är väl meningen med våra texter?Mvh/S-E
2015-02-14

    Lars Gullberg


Du skriver inte en enda rad poesi
vad gör du här ?
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld