Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en rolig grej bara !!


En kul text :)

Kom ihåg:
En äkta vän hjälper dig inte ur fängelse, utan en äkta vän sitter
bredvid dig och säger;
\"VI strulade till det!\"




Övriga genrer av HannahIskall
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-04-11 10:51



Bookmark and Share


  Josse
haha. Så jäkla bra.
den här var bara så kul att jag
var tvungen att ge dig en femma.
tss..
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

HannahIskall
HannahIskall