Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna <3

När livet är som lugnast
När jag ser havet
När världen är som mörkast
När jag tänker på lycka
När alla är som tystast
Tänker jag på dig




Övriga genrer av HannahIskall
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-05-03 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannahIskall
HannahIskall