Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Baby, saknar dig..


Cykelhjälm och knäskydd så tar kärlek mindre ont


Då var det över och dörren
har slagits fast bakom mig

nu väntar hösten

Dina alltid så starka armar
tappade greppet och jag föll

du släppte taget om mig

En doft av din hud lever
kvar i min näsa och jag hämtar
ett papper för att snyta ut den

dags att byta parfym

Femhundrasextioåtta minuter
har passerat och det faller nog
hundra tårar per minut

det blir ett stort hav

Borstar bort smutsen från jeansen
och förösker ta mig upp igen

krafterna är borta

Att falla för någon tar ont på knäna
så från och med nu


har jag alltid knäskydd på mig




Fri vers av P.J
Läst 664 gånger
Publicerad 2006-04-11 12:13



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
har läst ett par av dina dikter och jag måste säga att bilden av dig må vara blek, men dina ord är verkligen svart på vitt!
det är hur bra som helst och jag ska läsa fler dikter från dig nu...
2006-04-13

    seymour
Vacker och hudlös!
2006-04-11

  Jennie
Det här var så jävla bra och skört så det gör ont. Lägger som favorit!

Kram till dig!
2006-04-11

  Zara VIP
Kanoners jäkla kanon! ;)
du beskriver en sorg som du gärna leker till...kan vara jobbigt att alltid se det bäcksvart....man kan behöva humorn för att överleva stormen!...
hursomheslt en bra dikt som fångade mitt itnresse! du ahr flätat samman och allt bara smälter ihop....så bra!

tack/Z
2006-04-11

    Little Sunshine
Fint skrivet (lite humoristiskt?)

Kärlek är inte lätt, sköt om dig.
Dt finns ngn annan för dig :)
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J