Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dödssynden

 


Jag lägger mig i sängen död
Jag vaknar på morgonen död

Jag går ut och handlar död
Jag sitter och äter upp maten död

Jag skriver och antecknar död
Jag sitter och läser dikter död

Död av ensamheten!
Död av tystheten!

Den ända som saknas!
Är en riktig begravning!

Du Gud!
Lägg till i din heligbok!

Att ensamheten är den allra största synderna någonsin

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2015-02-16 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP