Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD HAR I SIN SKAPELSE INSATT INTE BARA NATURLAGARNA

utan också andliga lagar

och moraliska:


och där gäller också:

Det människan sår, det skall

hon också skörda.


de som struntat i dessa sanningar

kommer att krascha:


det är som att hoppa från ett flygplan

på hög höjd, utan fallskärm.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 135 gånger
Publicerad 2015-02-16 11:09



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
Gud har inte insatt naturlagarna. Är Gud någonting, så ÄR han naturlagarna.
2015-02-16

  Onomatoprofet VIP
Det är bara genom att så såna kärleksfulla, underbara, vackra, kloka och fantastiska texter
som du skriver som man kan skörda Guds frukter! Lär oss mer! Gud kommer att belöna Dig!
2015-02-16

    Lars Gullberg


Du tillför ingenting med dina villfarelser




2015-02-16

    Sven-Erik Sköld
Genom Hans spikhål, sår, blir vi helade! Mvh/S-E
2015-02-16

    ej medlem längre
Det är spikhål i den fallskärmen. Vänd om innan det är för sent.
2015-02-16

    Sven-Erik Sköld
JESUS är "fallskärmen". Mvh/S-E
2015-02-16

    ej medlem längre
Väldigt mycket öga för öga, tand för tand. Då kan man undra över kärleken och nåden. En mycket motsägelsefull och splittrad Jesus.
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld