Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Som en herde har jag kommit till mitt folk.."


SÖK LÄ HOS HERDEN!

innan stormen kommer också

över vårt land!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-16 19:34



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
precis så där säger de i mitt land också!
och det här är också mitt land. jag har två vårt land. nu vet jag inte vart herden har tagit vägen.
kommer stormen snart? jag älskar att leka hela havet stormar.

vackert skaldat igen! Bravo!
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld