Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mamma


Snälla viska mig i örat

Viska mig i örat
jag vill höra att du är här

Vila din kind mot mitt huvud
jag vill känna ömhet

Följ mina lockar med fingret
så som du brukade

Jag vill glömma tiden som har gått
och återuppta från då du fördes bort

Jag vill återförenas med min hjältinna
jag ska aldrig mer låta dig försvinna

Följ mina lockar med fingret
som du brukade

Vila din kind mot mitt huvud
jag vill känna ömhet

Snälla viska mig i örat
och säg att du är här




Fri vers av Lejonviskaren
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-16 21:35



Bookmark and Share


  Mysiga Moa
Så otroligt vackert skrivet! Jag gillar verkligen: "följ mina lockar med fingret
Som du brukade" så fint!

2015-02-22

  KattenKin VIP
Så fint, jag blir tårögd!
2015-02-22

    ej medlem längre
Så fint. Saknaden känns i hela hjärtat.
2015-02-18

  Elisabeth H
Vacker vemodig hyllning till en älskad saknad mamma.
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lejonviskaren