Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma i saknaden

Jag har hittat tröst i smärtan
Och jag känner mig så gott som hemma i saknaden

Känslor som känslor
Kanske är njutning odefinierbart?
Ja jag känner i alla fall att jag lever när sorgen är på besök

För jag har hittat tröst i smärtan
Och jag känner mig så gott som hemma i saknaden




Fri vers av Lejonviskaren
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-19 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejonviskaren