Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud låter sig förstås genom sin skapelse, så är du då utan ursäkt, du människa".


MÄNNISKAN KAN INTE SKAPA EN MYRA

som sedan tillsammans med andra likadana

skapelser, bygger en myrstack:


men kan däremot håna Honom

som gjort det!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-16 22:17



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Skapade han bakterien Mycobacterium leprae också? Det skulle en klok människa aldrig göra. Den orsakar spetälska.
2015-02-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Om den pastor Sköld skulle vara som ett vin så vill då fan int jag drickat,ungomens förförare och ångestens uppväckare pastor Sköld.
2015-02-16

  Göran Gustafsson VIP
Och skaparens verktyg är det genetiska naturliga urvalet.
2015-02-16

    ej medlem längre
Kan gud skapa en sten som han inte kan lyfta?
2015-02-16

  Onomatoprofet VIP

Bra reflektion! kan man applicera detta på skaparens "dikter"?
hursomhelst, du är som ett vin, ju äldre desto godare!


2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld