Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

soft

i have soft eyes
ready to bleed
at the first sign of cruelty
or unjust treatment
i hide them behind my shades




Fri vers av Wumbulu
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-17 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wumbulu
Wumbulu