Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVSLÖGNENS KONSEKVENS

Livet är din vän,döden din fiende,
men även livet kan bli din fiende,
kanske värre än döden.
                          *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-18 01:34



Bookmark and Share


  Mysiga Moa
Den här älskar jag!
Den är så tydlig i budskapet & så viktig också.
Den väcker en tanke som verkligen är värd att tänkas.
Tack för att jag fick läsa!
2015-02-22

  Onomatoprofet VIP
snygg bild!
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP