Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "När de berömde sig av att vara visa, blev de dårar"


TOMMA TUNNOR

för i huvudsak

oväsen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-19 23:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det borde va ditt mantra...i spegeln
2015-02-21

    ej medlem längre
Huvudet på spiken Sköld..hahaha
2015-02-21

    Sven-Erik Sköld
JESUS: "Jag har kommit för att de skall ha liv och ÖVERNOG".
2015-02-19

  Onomatoprofet VIP
och fulla tunnor brister till slut.

2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld