Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Mina får känner igen min röst".


GUD DRÄPTE INTE ORMEN!

Hans LOCKTONER hörs inte

i Jesu sanna fårs öron:


de lyssnar efter sin

herdes röst.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 134 gånger
Publicerad 2015-02-19 23:59



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
ormen iklädd herde lever och pratar om att gud inte dräpte ormen. det kallar jag för skicklighet!
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld