Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att lära känna en människa vilken som sprider repliker omkring sig att snappa upp och sedan använda som citat, är en upplevelse att behärskat vilja.


Dagens citat 20150220




'Vad som tvingats fram och därför heller inte
kommer naturligt, känns blott onaturligt.'
- Aniger Latsev




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-20 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP