Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Men det var våra synder han (JESUS) bar, våra smärtor dem lade han på sig".


DET FINNS ETT KORS SOM ALL VÄRLDENS SYND FÖRLÅTER!

som rymmer Fadershjärtats hela, fulla Kärleksflod!

som låter sonen, dottern komma åter,


om brottet än är ont förtal

och mord.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-21 11:31



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
SVARA
2015-02-21

  Onomatoprofet VIP
SVARA på frågor om dina lögner
2015-02-21

  Onomatoprofet VIP
svara R2D2 med EGNA ord om dina egna ord du hittade på
2015-02-21

  Onomatoprofet VIP
talar du om dina egna lögner nu?
svara på frågor
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld