Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS ORD ÄR TILL FÖR DEM SOM VILL TILL HIMMELEN!

och vill man veta, hur man kommer dit,

finns Bibeln - Guds Ord - att bli

vägledd av:


den som inte vill dit, behöver

inte bry sig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-21 17:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har missförstått bibelns ord. Himlen är inget som kommer sen. Det är nog tur för dig
2015-02-21

  Onomatoprofet VIP
Varför sa du inget om det Wiking? Du smyger iväg bara? Träffade du Gud? Flygvärdinnor? Änglar? Ufo? Flygande sköld?
2015-02-21

  Onomatoprofet VIP
Varför sa du inget om det Wiking? Du smyger iväg bara? Träffade du Gud? Flygvärdinnor? Änglar? Ufo? Flygande sköld?
2015-02-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jag var i himmlen förra veckan,med "SAS"
2015-02-21

  Onomatoprofet VIP
You can run but you can't hide R2D2
2015-02-21

  Onomatoprofet VIP
På frågor om sanningen
2015-02-21

  Onomatoprofet VIP
Är du här igen nu, du har undvikit att svara
2015-02-21

    Lars Gullberg




en bedrövlig människosyn

bedrövlig
2015-02-21

  Staffan Nilsson

Stackars SES!
Till varje vers i Biblen som säger Vänster finns en vers som säger Höger.

2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld