Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad kan egentligen dölja sig bakom låsta dörrar: Familjelycka eller den mörkaste tragedi?


Tillit

Huset är rent, en byggnad proper och ståtlig
Men detta är illusion, en fasad så försåtlig

Lamporna lysa, är det fint främmande?
Ni förbipasserande, vad är nu så skrämmande?

Om jag blott kunde se genom väggar, bortom dessa murar
Om jag blott kunde se de makter som invånarna lurar

En kall vind fyller min kropp när det blåser upp
Fadern är hemma, är de en stark förenad trupp?

Utan svar jag beger mig av
Undrandes hur de tänker kring krav?

Jag får aldrig veta hur det ligger till
Lever lyckan, eller står den helt still?

Är kärleken stark och trofast?
Eller dog den snabbt, i all denna hast?






Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-21 21:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
trofast är den som sanning i hjärtat bär.

2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord