Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HITLER HADE FÅTT VÄRLDSHERRAVÄLDE UTAN VÄSTMAKTERNAS STYRKA

militära styrka! och om så fått ske hade nog ingen

levande jude funnits kvar på jorden. Det hade

Djävulens tjänare Hitler sett till. Han,

Ormen, är ju på jakt efter allt

Guds folk, Abrahams

säd, hans barn.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-22 05:48



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


Om en judisk flicka skulle göra abort

Eller en kristi brud


2015-02-22

  Onomatoprofet VIP
du börjar tappa kursen helt och hållet, ge dig nu
2015-02-22

  Onomatoprofet VIP
erkänn nu, för dig själv, Sven Erik att verkligheten har hunnit ikapp dig
2015-02-22

  Onomatoprofet VIP
jag tror den där gamla fårpälsen har börjat ramla av och fåren börja springa åt varsitt håll
2015-02-22

  Onomatoprofet VIP
Ormen har däremot fyllt på med gift inatt. god sömn gör underverk vettu
2015-02-22

  Onomatoprofet VIP
har du inte sovit alls? det kan jag förstå.
vad har hänt med dina får, herden?
eller ska jag säga vargen?
2015-02-22

  Onomatoprofet VIP
GOD MORGON PÅ DIG OCKSÅ!
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld