Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berusad av dig

berusad av dig
går jag min väg
och ser fram emot
imorgon

the apache kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-02-22 10:24



Bookmark and Share


  i af apa
Åh så fint...!
2015-02-22

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Man, I'm so happy to read about a wonderful love, as the basis for a beautiful lyricism.
2015-02-22

    ej medlem längre
Vackra är dina ord.
2015-02-22

    Erika H
En kort text med så mycket att läsa mellan raderna.
Snyggt!
2015-02-22

    Maria Malm
Underbar förälskelse.
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP