Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Våren

jag vet
att du kommer
snart

men oändlig och outhärdlig är
väntan
på dig


Åren går
Stjärnor faller och dör
människor försvinner
samhällen förändras
möjligheter återvänder
möjligheter försvinner

men du våren
du fyller mitt hjärta
min själ och mitt hopp
med samma slags
plågsamma
outhärdliga
otåliga
längtan
år efter år

Krävande
obönhörlig
desperat
lust
efter
ljuset
värmen
livet i blommorna
livet i människornas ögon
livet
i mitt frusna vinterhjärta

Jag vill sola mig i dig
Jag vill bada i ditt löftesrika ljus
låta min inre is smälta
till en inre porlande bäck

Våren jag ber dig
Kom
Låt min väntan
få frid








Fri vers av Kristina Olsson
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-22 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristina Olsson
Kristina Olsson