Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGE ÄR ETT RIKT LAND

som vi inte har råd

att försvara:


vi prioriterar i stället Löneskatteavdraget

som ger mer pengar

i plånboken,


som ger vissa mer

att handla för.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-22 21:38



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Jag har läst din saga är du blind eller?, läser du inte kommentarer eller låtsas du bara? försök inte med dina smutsiga tricks, berätta nu om det RIKTIGA ofredandet
2015-02-23

    Sven-Erik Sköld
Du kan läsa boken OFREDSTIDER utan kostnad på harmoni.be. I den är bl.a. med kopior av brev till Regeringen, riksdagen och ÖB daterade någon gång i slutet av 1980-talet. Mvh/S-E
2015-02-22

  Onomatoprofet VIP
ofredstider. smaka på det. mmmmm
ofredstideeeeeeeeeeeer
2015-02-22

  Onomatoprofet VIP
jag har kommit på en sak. min vän.
jag vet varför den heter ofredstider. vill du berätta lite? eller ska jag?
2015-02-22

  Onomatoprofet VIP
är du redo? har du meddelat förvaret och riksdagen? ofredstider är här.
2015-02-22

  Onomatoprofet VIP
var kommer de ifrån? Finland? Ryssland?
Afrika? Island är mest troligt.
2015-02-22

  Onomatoprofet VIP
många
2015-02-22

  Onomatoprofet VIP
när som helst
2015-02-22

  Onomatoprofet VIP
snart kommer de
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld