Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Kvinnans säd skall krossa ditt huvud". JESUS: "Jag har kommit med FRIHET FÖR DE FÅNGNA!"


OM INTE ORMEN BLEV BESVIKEN ÖVER DET JAG SKRIVER

om hans huvud som blev krossat, när JESUS

besegrade honom på Golgata kors, en

EVIG SEGER! som öppnade

dörrarna för ALLA som

VILL lämna hans

fängelse!


så vore det ju mer

än konstigt!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-23 08:18



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Du är besviken på nån, nån kvinna, militären, Tage G Pettersson?
2015-02-23

  Onomatoprofet VIP
Nu börjar vi närma oss sanningen lite...
2015-02-23

  Onomatoprofet VIP
Kvinnans säd alltså, där ligger en hund begraven. Berätta mer om din barndom
2015-02-23

  Onomatoprofet VIP
Fram med hatet bara, vem har ofredat dig? Ormen?
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld