Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Den som dricker av det vatten jag ger skall aldrig någonsin törsta. Det vatten jag ger skall i honom bli en källa som springer upp med evigt liv".


JESUS GAV SITT LIV FÖR ATT RÄDDA VÅRA, MÄNNISKANS

från Satans herravälde för tiden och för evigheten:

om man inte vill bli räddad, är det bara att

låta bli, att ta till sig det JESUS gjorde

på Golgata: "Den som vill han

kommer och tar av Livets

vatten, fritt och

för intet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-23 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld