Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Boken OFREDSTIDER som handlar om Sveriges framtid, utkom i december 1991 och kan läsas kostnadsfritt på: harmoni.be


BOKEN OFREDSTIDER ÄR ETT DOKUMENT

över Guds vilja att rädda Sverige

och Sveriges folk, och den

Ohörsamhet Han

mötte


bland Sina egna

ledare.


En dokumentation som INGEN

KAN SUDDA UT!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 171 gånger
Publicerad 2015-02-23 23:12



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Den finns i fysisk form sedan december 1991 och beständigare än Du, som är förgänglig. Mvh/S-E
2015-02-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Någonting som aldrig har existerat kan inte suddas ut.
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld