Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OHÖRSAMHET MOT GUDS ANDE LEDER TILL FÖRSTOCKELSE

"Förstocka detta folks hjärta, och tillslut deras öron,

och förblinda deras ögon, så att det icke kan se med sina ögon,

eller höra med sina öron, eller förstå med sitt hjärta,

och omvända sig och bliva helat.»

Men jag sade: »För huru lång tid, Herre?»

Han svarade: »Till dess att städerna blir öde och

utan någon invånare, och husen utan folk, och till dess

att fälten ligger öde och förhärjade.…"

--

Detta var Jesajas villkor för tjänsten; den uppgift

Gud gett honom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-24 02:39



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Prata inte om Guds hand Sven

När du vevar med din ondskefullhet här

2015-02-24

  Pitbullpudelns kärna
Om det nu är ryssen (jag fick ju inget svar på den frågan heller) som avses, vilket verkar mest sannolikt, så blir en rimlig följdfråga: den ryska ortodoxa kristendomen, som ju är officiellt sanktionerad i Ryssland, är den något att se fram emot när Ryssland lagt Sverige under sig?
2015-02-24

  Staffan Nilsson

I Sköld skeva värld
bombar han havande kvinnor
och är emot abort

2015-02-24

    Sven-Erik Sköld
Pittbullpudelns kärna. Jag tänker vara kvar i Guds hand. Mvh/S-E
2015-02-24

    Lars Gullberg


för en generös abortlagstiftning
för alla de kvinnor som så önskar


2015-02-24

  Pitbullpudelns kärna
Så hur tänker du själv göra när ryssen kommer? Kommer du att stanna kvar i Norrland? Eller fly till Norge? Fly söderut? För det är väl ryssen det handlar om i profetian din? Vilken annan makt skulle kunna tänkas klara av och invadera Norrland?
2015-02-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Församlingen har gått,du predikar förgäves.
2015-02-24

  Onomatoprofet VIP
och husen är tomma för det finns ingen där.
2015-02-24

  Onomatoprofet VIP

villkor eller uppgift eller både och? fälten ligger öde, ingen som brukar jord längre


2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld