Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A little bit of love

Hon är allt jag beundrar, allting som jag någonsin känt, tyckt och tänkt på samma gång. Jag kan inte säga att jag älskar henne, inte heller att jag känner henne särskilt väl men jag vill. Jag vill älska henne tills gryningen smyger genom gardinerna, tills mina rynkor skvallrar minnen och tills vi inte kan separera våra liv längre.




Fri vers av pappersplan
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-24 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pappersplan