Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olyckans smed

Överordnad underkastelse,
Likgiltig inför lidande...
Falsk i smicker med inställsamt svek - ingen väntade dråpslag...
Förnedrande, utmålad i trycksvart lögn - som förgör inifrån.
Talar i skvallrande tungor om något som aldrig hänt.
Förhåll dig härdad! Uthärda förbannelse!
Broarna tillbaka är brända - obevekligen bannlyst
offer för dig själv...
Inte ledsen för din skull!




Fri vers av Kattiz
Läst 269 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-24 20:21



Bookmark and Share


  den nakna poeten
en sorglig sext jag har gått igenom många av dom här situationerna under åren jag känner vad du skriver bra formulerat ditt bläck är heligt Bravo !!!
2020-11-23

    ej medlem längre
Det låter som en svartvit ängel!
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Kattiz
Kattiz