Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAXAT FRÅN BOKEN OFREDSTIDER, OM DE ABORTERADE BARNEN

"DE OFÖDDA BARNEN
De ofödda barnen, som av människor på jorden
berövats sin rätt att leva, har Gud tagit hand om.
Gud, som är deras egen far och Skapare.
I hans himmel, inför Gud som är kärleken, lever de
för alltid. Ingen skall kunna skada dem mer.

BARNENS FÖRÄLDRAR
Hos Jesus kan föräldrarna få förlåtelse och sann frid.
Det finns en gränslös, Guds förlåtelse i Jesu Kristi
försoningsdöd på Golgata kors. Där dog Han för våra
synder; för människans alla synder:

Han tog skulden och straffet på sig.
Vid Jesu kors får den som vill, uppleva gudomlig
förlåtelse och frid:

Där lyfts skuldbördan av.
Där, vid Golgata kors, öppnas himlen också
för barnens föräldrar. I himlen, det eviga hemmet,
hos Gud som är kärleken,
får de bo tillsammans med sina barn, för alltid.

Ingen skall kunna skilja dem mer.
Där, i himlen, är allt förvandlat. Våra fel och brister
finns inte mer. Vår tro på Jesus har slutgiltigt
förvandlat oss till hans avbilder:

Likt blomman som vuxit ur ett frö,
och en dag står i fullkomlig blomning!
Då skall inga tårar finnas mer och ingen sorg
över synden.
Allt är fullkomnat.

Upp. 20.-12
Och jag såg de döda,
både stora och små,
stå inför tronen.

Upp. 21:3-5
Gud själv skall vara hos dem,
och han skall torka alla tårar från deras ögon.
Döden skall inte finnas mer,
och ingen sorg och ingen klagan,
och ingen smärta skall finnas mer.

Ty, det som en gång var är borta.
Och han som satt på tronen sade:
Se, jag gör allting nytt.
Och han sade:
Skriv, ty dessa ord är vissa och sanna.

-----------------

En rekommendation: Läs boken innan Du uttalar Dig om den.

Mvh/S-E




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-24 22:45



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
I skölds skeva värld
bombar han havande kvinnor
och är emot abort
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld