Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR ENKLARE ATT TYCKA

utan att

veta


och vill man veta om det man

tycker, går det bra

att läsa


på webbadress: harmoni.be

boken OFREDSTIDER

utan kostnad,


för att tycka

sedan.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-25 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld