Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paulus: "En tid då de skall vända sina öron bort från sanningen för att lyssna på fabler i stället". JESUS: "Jag är vägen, sanningen och livet, ingen kommer till Fadern utom genom mig".


SANNINGEN SKALL GÖRA OSS FRIA

från Satans herravälde! för tid

och för evighet!


Den som inte vill höra sanningen

blir därför aldrig fri


och förblir Satans barn

för alltid.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-25 05:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld