Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM LULEÄLVENS FLOTTNING!

Som när de ägarmärkta stockarna

i Luleälvens flottning,


kom till gallringsbommen i Sunderbyn:

och ägarna fick sitt.


Så är det också när livsresan

är slut:


de korsmärkta går

till Gud.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-25 05:37



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Jag är en helt vanlig syndare.
Matt 25:46 säger att jag får mitt eviga straff
Rom 6:21 säger att jag bara dör
1Tim 4:10 säger att också jag kommer till himlen

Gud verkar lite vimsig.
Hur blir det egentligen?

2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld