Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Han är vår frid". JESUS: "Min frid ger jag er".


DEN SOM FÖRKASTAR JESU VERK PÅ KORSET

kommer att vandra fridlös

omkring, för alltid.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-25 05:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld