Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVENSK KRISTENHET

sysslar hellre med kristen underhållning,

än predikar Sanningens Ord för

vårt vilsna folk, som ju är

deras uppgift!


Den uppgift JESUS

gett dem!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-25 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld