Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD KUNDE INTE RÄDDA VÅRT LAND -OCH FOLK

på grund av Hans egna ledares

ohörsamhet.

-------------

Utdrag från boken OFREDSTIDER:

"SISTA KAPITLET
Sverige 1991 02 22

Sista kapitlet i denna bok, boken OFREDSTIDER,
skriver Guds finger när trädet Sverige faller,
och hugges av.

I enlighet med det Gud talat i denna bok.
Då vittnar boken inför var människa som får veta
bokens innehåll:

Att Gud den Allsmäktige, Abrahams, Isaks och Jakobs Gud,
Israels och hela världens Gud, vandrar de vägar
han fordom gick, att Bibeln är Guds Ord, Den Högstes
myndighetsord; den som föraktar det, hemfaller åt dess dom,

att Gud varnade Sverige, gav tid till bättring,
innan domen kom,

att de som fick varningen: de som kunnat rädda landet
inte ville höra och att därför -- till slut -- ingen räddning,
ingen bot, mer fanns,

att Sveriges avfällighet och synd var svår,

men det var ohörsamheten, när Gud varnade och kallade,
som slutligen blev landets fall.

5 Mos. 32:46
Akta på alla de ord
som jag idag
gör till vittnen
mot er.

Jes. 8:2
Herren, sade till mig:
---
Och jag vill ta mig pålitliga vittnen:
prästen Uria och Sakarja, Jeberkjas son".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-25 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld