Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BANGKOK ! VILKEN TID SOM HELST PÅ DYGNET

En  blind  tiggare  utan  armar  och ben  sitter  i  ett  av
Bangkoks  gatuhörn och äter  direkt  med  munnen  ur
en  risskål, avmagrad  intill  skin  and bones, på  andra
sidan  gatan  halvligger  en  tandlös   härjad  och  ålder-
domlig  kvinna tiggandes Bath, en  affärsman passerar
förbi henne åtföljd av en hora på var sin sida, två barn 
ligger och  sover  intill  en  trottoarvägg, vid  uppfarten
till ett av  arabkvarterens mest exklusiva  hotellbyggna-
der sveper en vit limousine upp, fullpackad med mind-
eråriga   flickor, uppskattningsvis  ålder  11-13 år, Bang-
koks  kriminella  Mc-gäng  kör inte HD de tar sig fram
hjälpligt på Eu-moppar understödda i sin  verksamhet  
fr  korrupta  poliser,vilka som i sin tur är sponsrade av 
en plutokrati,och här är allt som förbjudits i lag tillåtet
i en annan lag  för de som kan betala för sig.
Bangkok ! syndens  rike, njutningarnas och lidelsernas
stad, öppet dygnet runt, där pengarna alltid  talar sann-
ing och den som  inga sådana  har  betraktas  som  lögn-
are och får betala priset för andras synder.
Bangkok kan  vara  likt  en  väldig  fitta  som  slukar dig
med hull och hår om du inte ser upp
Turistflanören  noterar  sina  intryck  och beger  sig där-
efter till utkanten av Bangkoks små  djungelbyar och an-
passar sig till en harmoniskt Buddhistisk livsstil.
Bangkok mars-april 2014
                                              *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 527 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-27 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP