Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Den som tror på mig, har VITTNESBÖRDET INOM SIG SJÄLV".


DEN SOM UPPLEVT NYFÖDELSENS UNDER!

VET vad det

är!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-27 15:26



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
ja, snacka om pånyttfödd!
2015-02-27

  Onomatoprofet VIP
U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog!

Tebe, Allaha, Gospodara svjetova, hvalimo,

Milostivog, Samilosnog,

Vladara Dana sudnjeg,

Tebi se klanjamo i od Tebe pomo? tražimo!

Uputi nas na Pravi put,

na Put onih kojima si milost Svoju darovao,

a ne onih koji su protiv sebe srdžbu izazvali, niti onih koji su zalutali!

en hälsning från min broder från bosnien!

2015-02-27

  Onomatoprofet VIP
jag visste att du var en kvinna!
eller transa eller homo eller bara...
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld