Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KASTA DIG I JESU ARMAR!

Du behöver inte tvätta Dig,

kamma Dig, eller

byta om.


Du får vara trött och misslyckad,

pigg och lyckad, eller totalt

uppgiven.


Du kan vara glad eller ledsen,

trosviss eller djupt

besviken,


på Dig själv och andra:


Kasta Dig i Jesu armar, dit är du

alltid välkommen, som

Du är.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-27 18:29



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
tack! nu är det snart nästan bara du kvar
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld