Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett minne, så hemskt men så fint


Döden

Jag höll honom i handen när han dog, medan hans hjärta allt långsammare slog.
Förstod då hur viktigt det är att finnas där för andra, även om man inte känner varandra.
Vi hade inget gemensamt i grunden, men vi delade den speciella stunden.
Han lärde mig om döden och själva livet, att aldrig ta något för givet.




Bunden vers (Rim) av ordgaraget
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-27 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ordgaraget

Senast publicerade
Döden
* Se alla