Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du min själ berör

om du min själ berör
snälla du, var säker
det är för skört för att orka
med någons nycker och humör




Fri vers (Fri form) av Luxuria
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-28 00:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra framförsel
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Luxuria